Egyedi fényképes ajándékok saját idézettel, személyes üzenettel.

 

AJÁNLÁSOK

Mi az a fali téka? Valójában egy kézzel faragott kis szekrény, amelyet használhatsz kulcsok, italos poharak, becses tárgyak vagy egyéb emlékek őrzésére. Kérésedre a fényképes óra is lehet, így a szekrényke több funkciót is betölthet.

❤️Aki egyszer rátalált a vintage otthonos, régies, természetközeli, mégis elegáns hangulatára, nehezen tud megszabadulni tőle. A kopottas bútorok mellet szívesen látnánk saját fényképeinket egy szép keretben, táblán vagy egy kopottas órán ebben a hangulatban, ami magán hordozza a stílusjegyeket?
❤️Esetleg nincs olyan képünk, ami ebbe a stílusban készült? Mi a mai fényképeket harmóniába hozzuk a tárgyainkkal. Megszerkesztjük, összeillesztjük azokat, saját szöveggel látjuk el, leöregítjük, koptatjuk, kiegészítjük úgy, hogy az a szoba romantikus bája legyen.
🔸Küldje el a fényképét, válassza ki a terméket és a többi a mi dolgunk!
🔸Elkészítjük a látványtervet, amit leegyeztetünk Önnel és ezután elkészítjük a rendelését.
🔸Szerelmeseknek, születésnaposoknak, évfordulókra ajánljuk termékeinket.

Bölcsőbe faragott turulmadár

“Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre, a hónapok csendjét kis lényed megtörte. Mamád, ki méhében néked otthont adott, az élettől csodaszép kisleányt kapott. Mint legdrágább kincsét, magához ölelt, elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt. Testével érezte, ahogy kis szíved dobban, s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban. Hálás tekintetét az égnek felemelte, s legszebb gondolatait mind feléd terelte. Arcod köré fonta két puha tenyerét, s néked adta keble mindösszes kenyerét. Sötét volt, csak a békés csend figyelt, s léted minden kérdésre megfelelt. Egyszerre lélegzett most anya és lánya, s érezte, élete már nem volt hiába.” ❤️❤️❤️
A gyermekáldás szó már önmagában is jelzi a történés szent és áldott jellegét. Lepd meg szeretteid egyedi készítésű, faragott bölcsővel, mely akár generációkon át is öröklődhet a családban.