A cseresznyefa bölcső belseje
Antikolt babaköszöntő bölcső
A bölcső szele
Cseresznyefa bölcső
Faragott bölcső cseresznyefabol
A bölcső oldalról
Cseresznyefa bölcső
Cseresznyefából készült bölcső
Tulipán faragás a kézműves bölcsőn
Személyes kézműves ajándék babaszületésre
Kicsi és nagy bölcső
Faragott kézműves bölcső
Faragás a bölcső oldalán
Fából készült kézműves ajándék
Fából készült bölcső
Faragott cseresznyefa bölcső babaszületésre
350.000 Ft
egyedi ajándék megrendelése
 • Termékleírás
 • Hogyan rendeljek
 • Milyen képet küldjek
 • Látványterv
 • Információk
 • Vélemény

Termékleírás

Adatok

Termékkód:B03
Méret: 90 x 75 x 110 cm

Hogyan rendeljek

Az alábbi gombra kattintva tölheti ki a megrendelőlapot:
egyedi ajándék megrendelése
A *-al jelölt mezőket kötelező kitöltenie.

Rendelését email-ben is elküldheti a tulipanmuhely@gmail.com címre! Kérjük az email-ben szerepeljenek az alábbi információk:

 • A megrendelt termék kódja. (Ennek a terméknek a kódja: B03)
 • Az ajándékhoz tartozó az idézet.
 • Mikorra szeretné megkapni az ajándékot.
 • Az ön telefonszáma. (A megadott telefonszámra ertesítést kap a csomag érkezéséről)
 • A postázási cím és az esetleg számlázási cím. (ha eltér a szállítási címtől)
 • Csatolja a levélhez a kiválasztott képet, képeit.

Ha ezt a levelet megkaptuk azt visszaigazoljuk és elkészítjük a látványtervet, amit elküldünk Önnek egyeztetésre. Ha leegyeztettük, akkor elkészítjük az ajándékát és postázzuk a megadott címre utánvételes csomagként. Ha banki utalással szeretne fizetni, kérem írja meg.

Milyen képet küldjek

 • - Személyes képét
 • - Kiegészítő képet (hobby, érdeklődési kör, kedvenc tárgy, háziállat, stb..)
 • - A szöveghez illő kiegészítő képet

Ha nincs ilyen képe, akkor sincs probléma, mert a szöveghez, eseményhez igazodva egészítjük ki, szerkesztjük meg mi az ajándékát.

Grafika egyeztetés

Minden esetben, ha elkészítettük az egyedi ajándéka fénykép összeállítását, elküldjük Önnek egyeztetésre, véleményezésre. Ha szeretne változtatni azon, akkor természetesen elkövetünk mindent, hogy az elképzelését megtudjuk valósítani. Még ha ezt több egyeztetéssel, módosítással érjük is el. Ha a külön önnek készített fényképes ajándék tervezete nem tetszik és nem lát rá módot, hogy javítani tudjunk, akkor indoklás nélkül el lehet állni a rendeléstől.

Szállítás

Egyedi ajándékainkat a Magyar Postával küldjük el Önhöz utánvételes csomagként. Ebben az esetben nem kell egyeztetni a futárszolgálattal az otthonlét miatt, mert ha nem tudja a megrendelő napközben biztosítani az átvételt, akkor átveheti a postahivatalban.

Az 1-2 napos utánvételes szállítás díja: 1800 Ft

Garancia

Ha az egyedi ajándék kézbevétele után úgy gondolja, hogy nem erre számított és nincs megelégedve akkor természetesen visszatérítjük a költségeit. Ha sérül időközben, évek alatt az ajándéktárgy akkor segítünk azt helyre hozni tanácsadással, vagy akár ha visszaküldik a terméket akkor újból ráhelyezzük a képet minimális ellenszolgáltatásért.

Elkészítési idő

Akár 1-2 nap alatt is elkészülhet sürgős esetben, ha a többi rendelésünk engedi. A grafikai egyeztetések miatt inkább 7-10 nap a kényelmes elkészítési idő

Kép választás

Minden elküldött képből megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni. Ha több személyt kell megjelenítenünk külön fényképekről, akkor célszerű úgy összeválogatni azokat, hogy a ruházatuk összhangba legyenek. Az is előny, ha a személyeknek látható minden testrésze, amit szeretnénk, hogy látszódna. Ha ez nincs meg, akkor a képet úgy állítjuk össze, hogy egyes testrészek takarásba legyenek. Mód van rá, hogy a lemaradt részeket pótoljuk, ha ez nem nagymértékű. Ez fontos az egyedi ajándékunk elkészítésében, mert így alakítjuk ki a kép harmóniáját.

Alapanyag

Kézműves ajándéktárgyaink borovi fenyő és hársfa alapúak. A természetes fa ami biztosítja az ajándék melegségét. A fa antikolása megnyitja a lelkünk kapuit és engedi be a fényképes összeállítás által kifejezett érzelmeket. A dobozainkon a kézi zsanérozás megint csak a megjelenést és a hangulatot hozza harmóniába. Az egyedi összeállítást egy külön erre az antikolásra alkalmas papírra nyomtatjuk. A végső kezelést vizes alapú selyem lakkal fejezzük be ami biztosítja az ajándékaink tartósságát, tisztíthatóságát.

Kiegészítő információk

 • - Milyen alkalomra lesz az ajándék?
 • - Az ünnepelt érdeklődésiköre
 • - Kedvenc tárgya
 • - Hobbyja
 • - Foglalkozása
 • - Kedvenc állata

Visszajelzés a bölcsőnkről

Írnom kell, visszajelzek... Hazaért a bölcső és beszélek hozzá... reggel mikor felébredek, este mikor lepihenek...

Csak nézem és simogatom... közben fura érzések törnek rám...Igen, pont ilyen bölcső élt a tudatalattimban... nézem és azt érzem, olyan, mintha minden ősöm benne lenne. Érzéseket közvetít... a türelmet, az alkalmazkodást és a végtelen, tiszta szeretetet. Mintha minden ősöm fájdalma és öröme benne lenne. Olyan, mintha a jövőt várná... küzdj, érdemes élni... mi megtettük, neked élned kell. Benne van minden, sőt annál is több. Vannak dolgok amit sem leírni, sem szavakba formálni tökéletesen nem lehet. A bölcsőből olyan ősi és végtelen szeretet árad, mely telve van küzdelemmel, fájdalommal, békével és összetartozással... leírhatatlan... Átadja és ontja magából...Kevés a szó, köszönöm!

Termékleírás

Adatok

Termékkód: B03
Méret: 90 x 75 x 110 cm
egyedi ajándékok Tulipán műhely megrendelőlap
A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Képek feltöltése
Húzza ide a képeket..
vagy kattintson az alábbi gombra a feltöltéshez
Termék ára: 15.900 Ft
Postaköltség: 1.800 Ft
Összesen: 17.700 Ft